aka Koch&Falk

GodtNytår_HAUpost_KochFalk

Så blev det endelig en realitet! Designkonsortiet og Hausfrau er fusioneret og genopstået som Koch&Falk. Vi ser frem til at præsentere nuværende og kommende kunder for den dynamiske duo Hanne Koch og Mette Falk. Og vi kan godt love, at sammen er vi bedre!

Hanne og jeg smugstartede allerede tilbage i slutningen af 2013, med at snuse til et evt. samarbejde, på diplomkurset Visuel Identitet og Branding på DMJX sammen med vores kollega Trine Bjerre. Det gik forrygende, og vi fik blod på tanden. I realiteten har vi to faktisk arbejdet mere eller mindre sammen siden eftersommeren 2014 på rigtig mange spændende projekter for kunder som Solrød Kommune, Ballerup Kommune, Nordisk Ministerråd, Center for Biosikring og -beredskab og mange flere.

Ja faktisk har vi haft så travlt, så vi er håbløst bagud med at feje for egen dør. Vi har derfor hverken haft tid til at udvikle egen identitet eller hjemmeside endnu, så hav tålmodighed med os (for kunderne kommer jo først). Indtil videre må I tage til takke med rhg3.dk og hausfraudesign.dk. Men vi vender stærkt tilbage senere og håber, uanset hvad, at I vil tage godt imod den dynamiske (identitets-) duo 😉

Comments are closed.