Godt nytår til alle – lukket uge 4

Fra og med den 17. til den 27. januar holder Hausfrau lukket.

Det nye år er skudt igang, og hos Hausfrau starter det lige så hæsblæsende, som det sluttede. Sammen med mine to gode kolleger fra RHG3, Hanne Koch og Trine Bjerre, er jeg igang med et rigtig spændende BA enkeltfag på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Sidste kursusdage er 17. og 18. januar, hvorefter den står på eksamensopgave. Uge 4 drager jeg nordpå og helliger mig familien (og eksamensopgave).

Med ny viden, afpudsede teorier og masser af virkelyst, glæder jeg mig til, at vores dynamiske trio skal ud og styrke nuværende og nye kunder i det nye år. Bring it on!
Hausfrau ønsker hermed alle et lyst og lykkebringende nyt år.

winter, polar light, pine, rabbit, deer, snow, mushrooms, ducks, vector illustration bu Hausfrau

 

 

Comments are closed.