Så er der nybagt, redesignet logo!

700_BAG_Kringlebageren_logoskitse_Hausfrau
Som jeg har skrevet i en tidligere post, så overtager Kringlebageren på Åderupvej Mølleparkens bageri fredag den 1. marts 2013 (Se nyheden >her<). Og når man nu alligevel er igang, så kan man jo ligeså godt tage fat på alt det, der trænger alligevel. Tjek portfolien ud her.

Nu er den 1. marts jo lige om hjørnet, og da bageren er en travl mand, så tager vi det hele lidt ad gangen. Du kan følge med her på hjemmesiden eller på Kringlebagerens facebookside her. Der kommer – på overfladen stille og roligt – til at ske ting og sager …

560_BAG_Kringlebageren_redesign_logoGrundsten er hermed lagt med et redesign af Kringlebagerens logo. I forhold til logotype (logoskriften), har jeg ladet mig inspirere af skriften på Mølleparkens facade – ren retro! Jeg har bibeholdt illustrationen, som dels signalerer håndværk og dels får både brød og konditori med i fortællingen. Meeen – det trængte så også til en kærlig (fast) hånd. Der foregik alt for meget! Efter en del skitseren er der blevet fjernet en del overflødigt, og resten er strammet gevaldigt op. Til logotype er valgt to skrifter med “retro look” – en Geared Slab og Cassannet til “Næstved”.

Onsdag den 27. februar:
Kringlebageren, Hausfrau design, folio on windows, sandwich chalkboard, fonts in Geared Slab, Thirsty and CassannetSå blev den nye disk leveret gennem ruden, og derefter kunne folien endelig sættes på vinduerne! Sidste skrivende hånd skal nu lægges på 2 x sandwichskilt, så det hele er klar til fredagens åbning. Spændende!

Torsdag den 28. februar:
kridt prisskilte, chalk price signsDer er tryk på. Heldigvis har en Hausfrau jo god hjælp lige ved hånden. 90+ prisskilte skæres, klippes, bindes og skrives.

Countdown til åbning er i fuld gang på Facebook.
chalk, blackboard, kringlebageren, countdown, by Hausfrau design

Fredag den 1. marts
Så blev det endelig fredag! Kageopsatserne nåede ikke at blive klar, men tallerknerne matcher da helt fint de lækre kys ;o)

560_BAG_åbningsdag_kringlebageren

Hjemmeside eller ikke?
Tja, der skulle ikke så mange overvejelser til. Bagermester Lars er en travl mand, og det samme er hans medarbejdere. En hjemmeside er fin nok, hvis den er dynamisk – men har man ikke tid eller mulighed for at holde den opdateret og levende, ja så er der heller ikke megen idé i at have den. Der er flere grunde til, at Kringlebagerens Facebookside også er blevet synonym med hjemmesiden:

· Facebook er et uformelt medie, der ikke kræver de store, forkromede løsninger – et snapshot på mobilen kan gøre det.
· Det er giver fantastiske muligheder for promovering i et lokalt miljø.
· Det giver mulighed for en personlig dialog med kunderne.
· Det er simpelt at opdatere – du skal ikke være IT-kyndig ud over det almindelige.
· Du kan opdatere på alle tider af døgnet (hvilket kan være vigtigt for en bager;o)

Der er selvfølgelig udfordringer, som skal tackles. Såsom en overordnet kontrol af, hvad der lægges ud –  sproget og kommunikationen. Selvom, der er flere, der står for posts, så er det alt sammen med Kringlebageren, som afsender. At sørge for svar på kunder og andres posts på siden, hvis det kræves. Men med en overordnet plan og lidt øvelse, er det en nem og sjov måde, at repræsentere sig på.

Torsdag den 15. marts:
Så kom der også folie på facaden på Åderupvej! Så venter vi bare på Frøken Tø, så der også kan blive malet og det nye galgeskilt kan komme op. Nu er der vist ingen, der længere er i tvivl om, at det er Kringlebageren fra Åderupvej, der huserer i Mølleparken.

2 Bakery shops – 1 identity! Still some painting to do though …

2 Bakery shops – 1 identity! Still some painting to do though …

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandag den 25. marts:
Vi er kommet den travle bagermester til undsætning og fik skiftet de gamle lasede flag ud med de nye af slagsen – og det var vist ikke et øjeblik for tidligt ;o)

Kringlebageren, gammelt flag, nyt flag

Comments are closed.