"Faktisk steg vores besøgsrate drastisk efter Mette Falk havde lavet invitationerne til et specifikt besøg om. Vi oplever, at vores budskaber kommer klarere og skarpere igennem, at fagsprog blev omstøbt til folkesprog og giver en større mening for den enkelte."

— Sundhedsplen, Nørrebro

pattern, sundhedshuset, nørrebro, hausfrau, designInformations/kampagne materiale og oprettelse af hjemmeside for sundhedsplejen og Sundhedshuset på Nørrebro.

Mette er en knag, super dygtig, hurtig og skarp til at fange vores tanker og idéer, der ikke altid er lige gennemtænkte.

Vi har siden 2006 haft et inspirerende, nært og meget konstruktivt samarbejde med Mette Falk. Faktisk er hun gennem årene blevet helt uundværlig for os. Hun omsætter vores ideer og tanker til flotte pjecer, hjemmesider, postkort, plakater, m.m. Alt lige i øjet. Vores budskaber bliver kommunikeret tydeligt ud i materialerne. Hendes design og grafiske linje bliver rost af alle, som vi har kontakt med fra børnefamilierne på Nørrebro til alle vores samarbejdspartnere.

Faktisk steg vores besøgsrate drastisk efter Mette Falk havde lavet invitationerne til et specifikt besøg om. Vi oplever, at vores budskaber kommer klarere og skarpere igennem, at fagsprog blev omstøbt til folkesprog og giver en større mening for den enkelte.

Det er altid en stor fornøjelse at samarbejde med Mette, og vi giver hende vores varmeste anbefalinger.

Susanne Uggerly, Koordinator i Sundhedshuset, Nørrebro
Anne Greiersen, Ledende Sundhedsplejerske, Børne- og Ungdomsforvaltningen, Område Nørrebro

invitations, sundhedsplejen, Nørrebro, Pattern

Invitationer for Sundhedsplejen på Nørrebro

 

Se også Sundhedsplejens kampagne her

Comments are closed.